Berry Tanis

Berry heeft meer dan 25 jaar commerciele ervaring opgedaan bij diverse ICT bedrijven. De laatste jaren is hij actief als ondernemer en is met name geinteresseerd in het ontwikkelen van op resultaat gebaseerde waardeproposities. Niet voor de hand liggende zakelijke combinaties bedenken vindt hij interessant.

Jan Verkooijen

Jan is sinds 2000 ondernemer en vooral actief in startende en groeiende bedrijven. Binnen Careway richt hij zich primair op financien, contracten & bewerkersovereenkomsten en is hij eindverantwoordelijk voor de contracten met VECOZO en het bijbehorende Informatie beveiligingsbeleid.

Aqeel Ahmad

Aqeel is een CTO met uitgebreide ervaring in complexe software trajecten binnen grote organisaties zoals ABNAMRO bank. Hij is de architect van de LabClaim software en stuurt het software team aan.

Hans van Rooij

Hans heeft 20 jaar ervaring in de complexe materie van de Sociale Verzekeringen. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in procesoptimalisatie voor klanten bij de centrale overheid. Bij Careway is Hans betrokken bij zowel productontwikkeling als bij NEN/ISO-certificering . Hans is het aanspreekpunt voor de klant als het gaat over het interpreteren en uitwisselen van data.

Fayyaz Akram

Fayyaz is dagelijks bezig met het voortdurend betrouwbaarder maken van de software applicaties binnen Careway. Hij voelt zich prima thuis in het technisch ontwikkelen van slimme checks & balances gericht op het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening.

Qasim Riaz

Qasim is een ervaren software engineer met veel ervaring in enterprise software applicaties. Zijn interesse gaat ook uit naar het toepassen van business intelligence op veelal grote datasets. Hij is binnen Careway verantwoordelijk voor de diverse rapportages aan onze klanten.

Feroze Ahmad

Feroze heeft meer dan 12 jaar ervaring als software engineer en heeft verschillende bedrijfsapplicaties ontwikkeld. Binnen Careway is hij verantwoordelijk voor data integratie, versiebeheer en levering van software aan onze klanten.

Pieter Severijns

Pieter is een ervaren professional in de gezondheidszorg. Naast diverse management functies bij ggz instellingen heeft hij uitgebreide consultancy ervaring opgebouwd in de laatste 20 jaar. Binnen Careway is Pieter mede verantwoordelijk voor productontwikkeling.

Omer Arif

Omer is een software engineer en verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van de data services en bijbehorende operationele data processing routines binnen Careway. Hij heeft speciale interesse in het automatiseren van databewerkingsprocessen.

Sven Kenis

Sven is gepassioneerd in het gebruik van technologie om organisaties en processen continue te verbeteren. Na een internationale financiële carrière bij een multinational heeft Sven zich sinds 2016 gespecialiseerd in het optimaliseren van organisaties door de juiste inzichten, analyses en acties, “beyond dashboards”. Hij is ervan overtuigd dat door middel van slimme toepassingen en de juiste informatie de gezondheidszorg verder kan verbeterd worden.